SponsorsUpdate COVID-19 maatregelen (jeugd)trainingen i.c.m. avondklok

21 januari 2021 21:00


Vanaf zaterdag 23 januari 2021 krijgen we te maken met een avondklok. Dit betekent dat er tussen 21:00 uur en 04:30 uur niemand op straat mag zijn tenzij je behoort tot een uitzonderingspositie.

Het bestuur van DVO’32 heeft het volgende besloten omtrent de op dit moment geldende Lockdown en de trainingen bij DVO’32.


Jeugd

Alle jeugdteams tot en met JO17 kunnen normaal trainen omdat zij klaar zijn voordat de avondklok ingaat. Belangrijke notitie hierbij is dat ouders nog steeds niet welkom zijn op het complex. U kunt uw kind/kinderen afzetten en ophalen bij de ingang van het complex. 

Senioren

Voor de senioren geldt dat er in principe in tweetallen getraind kan worden hierbij geldt wel dat er zowel tussen de diverse tweetallen en het tweetal zelf ten alle tijden 1,5 meter afstand bewaard dient te worden. Dit geldt dus zowel op als buiten het veld. Elk tweetal dient een eigen kleur hesje te dragen. 

Nu de avondklok van kracht is zal er gekeken moeten worden naar de bezetting van de velden en de tijden. Mocht er een senioren elftal willen trainen dan dient er contact gezocht te worden met het bestuur om de mogelijkheden voor die week/specifieke dag te bekijken. 

Wij vertrouwen erop u voor nu voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u vragen/opmerkingen hebben neem dan contact op met je trainer/aanspreekpunt of met Rien als bestuurslid voetbalzaken via voetbalzaken@dvo32.nl.

Overige geldende maatregelen

Bekijk hier alle overige geldende regelgeving op het complex van DVO'32.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!