SponsorsNieuws

Open Dag Muizenvoetbal DVO'32

24 mei 17:00  Op zaterdag 19 juni organiseert DVO’32 een open dag speciaal voor de jongste voetballertjes vanaf 3 jaar tot 6 jaar.meer »

Hans Sloof nieuwe keeperstrainer selectie

20 maart 17:00  We zijn zeer verheugd te kunnen mededelen dat we in Hans Sloof een opvolger hebben weten te vinden voor Peter van Hulst, die de afgelopen zes seizoenen de selectiekeepers onder handen heeft genomen.meer »

Gurkan Karal versterkt DVO’32

30 maart 17:00  De 25-jarige Gurkan Karal heeft na een goed gesprek met trainers Ben Hoogwerf en Semjon de Bruijne de kans aangegrepen om vanaf komend seizoen weer te kunnen gaan samenspelen met zijn voormalig ploeggenoot Atakan Karacoskun.meer »


Stefan Dijkxhoorn versterkt selectie

5 maart 17:00  Middenvelder Stefan Dijkxhoorn (26) sluit na de zomer aan bij de A-selectie van Ben Hoogwerf en Semjon de Bruijne. De voormalig aanvoerder van Hermes DVS en regerend Schiedams kampioen speelt dit seizoen al bij DVO’32 in een vriendenteam, nadat hij het plezier bij Hermes DVS was verloren. Als jeugdspeler kwam hij uit voor Excelsior Maassluis.meer »


DVO’32 geeft vorm aan nieuwe selectie

26 februari 17:00  In navolging van de verlenging van hoofdtrainer Ben Hoogwerf en de teruggekeerde Semjon de Bruijne als assistent trainer hebben diverse spelers hun ja-woord gegeven op volgend seizoen. meer »


Mark Zomervrucht stopt als assistent-trainer bij selectie DVO'32

14 februari 17:00  De oplettende lezer heeft het vorige week wellicht al opgemerkt in de staf-presentatie van de selectie voor het seizoen 2021-2022, de naam van Mark Zomervrucht ontbrak. meer »


Roberto Grandazzi keert terug bij DVO'32, staf tweede elftal seizoen '21-'22 rond

9 februari 20:00  In navolging van het bericht aan het begin van deze week omtrent ons eerste elftal kunnen wij u nu ook informeren over de staf van ons tweede elftal voor het seizoen 2021-2022.meer »


DVO'32 en hoofdtrainer Ben Hoogwerf verlengen contract met zevende seizoen

8 februari 9:00  Ben Hoogwerf blijft ook volgend seizoen trainer van voetbalclub DVO'32. Het bestuur van de vereniging, bij monde van Rien van der Veen, maakt bekend zeer content te zijn en dat Hoogwerf een bewuste afweging heeft gemaakt tussen de opleiding UEFA A/TC1 of nog een seizoen DVO'32.meer »


WEDEROM VERKOOP KANTINE VOORRAAD SEIZOEN 2020 - 2021

5 februari 11:00  Vanaf vandaag is het mogelijk om via de website producten die normaal in de kantine te koop zijn over te nemen van DVO'32. We hebben lange tijd gehoopt dat we dit seizoen onze kantine voorraad alsnog aan jullie konden verkopen tijdens activiteiten op ons complex. Helaas ligt hervatting en heropening van de kantine op korte termijn nog niet in de lijn der verwachting. meer »


DVO'32 LANCEERT OFFICIEËLE MERCHANDISE, VANAF NU TE BESTELLEN!

3 februari 17:00  Vanaf vandaag is het mogelijk om de officiële DVO’32 merchandise te bestellen. Maak je winterklaar met de DVO’32 muts en sjaal. Drink voortaan de warme chocomelk, koffie of thee uit de DVO’32 mok. Of rijd voortaan met het DVO’32 Mini T-shirt in je auto.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!