SponsorsCOVID-19 Nieuws

Op deze pagina vindt u alle berichtgevingen en maatregelen omtrent COVID-19.

COVID-19 Maatregelen Update 13 oktober 2020

13 oktober 21:00  Zojuist heeft het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd die ook van invloed zijn voor ons als vereniging en de bijbehorende voetbalactiviteiten. Hieronder lees je wat dit concreet voor het voetbal bij DVO'32 betekent.meer »


Bezoekersregistratie DVO'32 ivm COVID-19

9 oktober 22:30  Vorige week zaterdag d.d. 3 oktober 2020 hebben wij bezoek ontvangen van de handhaving van de Gemeente Vlaardingen, wij hebben het dringende advies hierbij gekregen een bezoekersregistratie te hanteren. Wij vragen een ieder die ons complex betreed zich te registeren middels het registratieformulier op onze website.meer »


Aanvullende maatregelen COVID-19 29 september 2020

1 oktober 15:00  Met ingang van dinsdag 29 september 2020 18:00 uur gelden er aanvullende maatregelen om de verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk te beperken. Deze maatregelen zijn ook van invloed bij uw bezoek aan onze vereniging. Wij vragen u dan ook de volgende regels in acht te nemen:meer »


Aangepaste kleedkamerindelingen i.v.m. COVID-19

4 september 16:30  Vanaf aankomende maandag zijn er wijzigingen m.b.t. de kleedkamerindelingen op trainingsdagen. Dit i.v.m. de geldende regels rondom COVID-19. meer »


COVID-19 Aandachtspunten complex DVO'32

11 augustus 12:00  Als bestuur van DVO'32 zijn we blij dat er sinds begin juli weer voetbalactiviteiten op ons complex zijn. De afgelopen weken hebben alle teams weer getraind en de komende weken worden er ook weer oefenwedstrijden gespeeld. Publiek is hierbij toegestaan, maar de richtlijnen ten aanzien van het voorkomen van een verdere verspreiding van COVID-19 zijn duidelijk. Nu het aantal besmettingen in Nederland toch langzaam oploopt wijzen wij iedereen nogmaals op de geldende richtlijnen en doen een dringend beroep op onze leden, vrijwilligers, ouders en supporters om de richtlijnen serieus in acht te nemen. Dit in het belang van een ieders gezondheid en om de hierop volgende weken onze prachtige club draaiende te houden. DVO'32 sluit zich aan bij de richtlijnen van het RIVM en de KNVB en die zijn als volgt:meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!