23 augustus 2016 19:30

Accommodatie

Onbekend

Dinsdag 23 Augustus 2016 aanvang 19.30 uur DVO’32 1 - HBSS 1 2-1 (1-0)

Op deze zonnige dinsdagavond stond voor de poulefase districtbeker de confrontatie met de Schiedamse 3e klasser HBSS op het programma. Op veld 2 met licht was de zwart witte brigade eigenlijk heel de wedstrijd de betere ploeg. Alleen het laatste kwart was de batterij compleet leeg. Alleen Ruudje Duracel bleef gaan.

Aanvoerder Walter Zomervrucht moest er na 20 minuten licht gekwetst af. In het 1e bedrijf was het Tim Kievit die succesvol de keeper omspeelde nadat Gert Jan vd Veen hem op schitterende wijze lanceerde. Deze 1-0 was tevens de ruststand.

Na de thee wederom een aardig combinerend DVO wat HBSS te lang in leven liet door te verzuimen de overmacht in doelpunten uit te drukken. Maar toen na driekwart wedstrijd de door Mark Zomervrucht verzilverde vrije trap na het vloeren van de doorgebroken Ruud Durinck de 2-0 betekende leek de pot in de knip. Echter een zondagsschot ineens in de kruising, echt een schitterende goal, van de Schiedammers bracht de spanning weer terug.Maar de laatste linie met de uitblinkende Tim Kolsteren gaf geen krimp meer en dus mag de Vlaardingse ploeg zich opmaken voor de beslissende wedstrijd tegen sv. Loosduinen aanstaande dinsdag. Loosduinen won overigens met 1-5 bij buurman Madestein.

Voor nu gegroet en tot dinsdag aanstaande.

Opstelling DVO’32: Martijn Leerdam, Sjoerd Zwaneveld, Pieter vd Veen, Tim Kolsteren, Mark Verkade(73e Thomas de Man ), Niko v Meijeren, Walter Zomervrucht( 20e Jesse Muis ), Ruud Durinck, Tim Kievit(45e Pascal Moller ), Gert Jan vd Veen, Mark Zomervrucht.