20 augustus 2016 14:30

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 20 Augustus 2016 aanvang 14.30 uur DVO’32 - sv Madestein 7-0 (2-0)

De ploeg van het technisch duo Hoogwerf en de Bruijne is het seizoen gestart met een 7-0 overwinning voor de districtbeker poulefase tegen het Haagse sv.Madestein. De opponent kon de Vlaardingers de 1e helft aardig bijbenen. Wel was spits Gert Jan van der Veen weer eens ongrijpbaar. In de 19e en 40e minuut zorgde deze lange center met 2 treffers voor een ruststand van 2-0. Dat de score hoger had moeten zijn staat buiten kijf want Mark Zomervrucht(paal) en Mark Verkade ( over na een prachtige aanval) en Ruud Durinck ( vuist keeper) moesten eigenlijk ook scoren. Ook de Haagse ploeg had twee maal kunnen scoren maar Martijn Leerdam ( redding uit vrije trap) en Niko v Meijeren ( bal van de lijn gehaald) verrichtten goed werk uit Vlaardings oogpunt.

Na 5 minuten in het 2e bedrijf was de wedstrijd echt beslist. Het was Tim Kieft( Kievit ) die het leder - nadat Mark Zomervrucht op de Haagse keeper was gestuit - a la Wim Kieft met effect inkopte voor de 3-0. SV Madestein kopte nog op de lat uit een corner maar dat was het dan met de Haagse ploeg. Gert Jan van der Veen tilde vanaf elf meter de stand naar 4-0 voordat de ingevallen Pascal Moller en Mark Zomervrucht 2x de eindstand op 7-0 brachten. Voorwaar een goede seizoenstart voor de zwart witten die de beker campagne a.s. dinsdagavond voortzetten met de wedstrijd aan de Marathonweg tegen 3e klasser HBSS uit Schiedam, die haar eerste bekerwedstrijd met 1-3 van Loosduinen verloor.

Opstelling vv.DVO’32: Martijn Leerdam, Sjoerd Zwaneveld, Tim Kolsteren, Pieter van der Veen, Mark Verkade, Niko v Meijeren( 75e Jesse Muis), Walter Zomervrucht, Ruud Durinck, Tim Kievit ( 84e Reinier van der Veen), Mark Zomervrucht, Gert Jan van der Veen ( 70e Pascal Moller).