SponsorsRahine de Windt volgende versterking selectie DVO'32 seizoen 2022/2023

17 mei 2022 9:00


De staf en technisch coördinator presenteren u graag de volgende versterking voor het komende seizoen. De 27-jarige Rahine de Windt zal zich komend seizoen voegen bij de selectie van Raymond de Romph.

Rahine de Windt
De 27 jarige middenvelder is woonachtig in Vlaardingen en heeft tot de B-jeugd bij VFC gespeeld. Daarna is hij actief geweest bij diverse clubs binnen en buiten de regio en in het buitenland.

Rahine heeft veel jeugd/school/voetbal vrienden bij DVO'32. Vanuit deze jongens is er al diverse keren gevraagd om weer in Vlaardingen te komen spelen bij DVO'32. Nu Raymond de Romph volgend seizoen aan het roer staat heeft Rahine besloten de stap te wagen. Rahine heeft Raymond als gymleraar en trainer bij VFC gehad en hierdoor kennen zij elkaar door en door. Daarnaast zullen twee vrienden van Rahine eveneens komend seizoen voor DVO'32 gaan spelen. Al deze factoren bij elkaar geven Rahine een goed gevoel om volgend seizoen het wit/zwart van DVO'32 te vertegenwoordigen. 

"Ik verwacht voor het komend seizoen en de seizoenen daarop volgend met DVO'32 een stabiele 1e/2e klasser te worden. Het doel is dus promoveren en dat met mooi en verzorgd voetbal. Ik kijk ernaar uit om samen met het team de supporters wekelijks te laten genieten. Plezier staat hierbij bovenaan, ik kijk uit naar het komende seizoen". GetSpfPasfoto.gif
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!