SponsorsDaan ten Broek ook komend seizoen bij DVO'32, Ailson Mendes en Jamal Ernst volgende versterkingen

9 mei 2022 12:00


De staf van het komend seizoen en de technisch coördinator zijn blij te kunnen vermelden dat Daan ten Broek ook komend seizoen bij DVO'32 actief zal zijn. Daarnaast zijn er twee nieuwe versterkingen voor komend seizoen die zich graag aan jullie voorstellen:

Ailson Mendes
Ailson is een 33 jarige verdediger die eveneens op het middenveld uit de voeten kan. Ailson is op dit moment actief bij HWD en heeft in het verleden voor Leonidas, Rotterdam United en Zwaluwen gespeeld. Met zijn overstap naar DVO'32 komt hij weer samen te spelen met een aantal jongens waarmee hij in het verleden bij Zwaluwen samen heeft gespeeld.

" Ik kijk er naar uit een bijdrage te leveren aan de ambities van de club en onderdeel te zijn deze spelersgroep. Ik verwacht dat we voor de prijzen gaan spelen komend seizoen". 

Jamal Ernst
Jamal komt over GLZ Delfshaven en heeft eerder gespeeld bij Rotterdam United en Sparta (BVO), met de komst van Jamal heeft de selectie een speler gehaald die actief is als linksback. Via zijn teamgenoot Cliff, die ook komend seizoen de overstap naar de marathonweg maakt, is hij in contact gekomen met DVO'32. 

" Cliff heeft me verteld over de DVO'32, ik werd hier enthousiast van en ben een wedstrijd gaan bekijken. Dit heeft ervoor gezorgd samen met het gesprek met de staf dat ik heb besloten de overstap naar DVO'32 te maken. Mijn verwachtingen voor het komend seizoen is dat we kunnen meedoen voor promotie en een eventueel kampioenschap als de huidige selectie verder grotendeels intact blijft". 

Stefan Dijkxhoorn
Tegenover de komst van Ailson, Jamal en het blijven van huidige selectiespeler Daan ten Broek staat het stoppen van Stefan Dijkxhoorn. Stefan gaat beginnen met een nieuwe opleiding en is hierdoor niet meer instaat dit te combineren met selectievoetbal. Wij bedanken Stefan voor zijn inzet binnen ons eerste elftal en wensen hem veel succes met zijn opleiding!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!