SponsorsDVO’32 geeft vorm aan nieuwe selectie

26 februari 2021 17:00


In navolging van de verlenging van hoofdtrainer Ben Hoogwerf en de teruggekeerde Semjon de Bruijne als assistent trainer hebben diverse spelers hun ja-woord gegeven op volgend seizoen.

Keeper Mario Stark, Daan ten Broek, Nick Rutten, Atakan Karacoskun, Robin den Breems, Floris Keizerwaard, Nico Huijer en Tim van der Hoeven hebben inmiddels bij de trainers kenbaar gemaakt onderdeel uit te willen maken van de selectie 2021-2022. De 19-jarige Wilson Iyawe wordt overgeheveld van het tweede elftal naar de A-selectie.

Tegenover de toezegging van deze spelers staat de mededeling van keeper Ruben Verboon om te zullen gaan stoppen met selectievoetbal. Ruben Verboon kwam de afgelopen 6 seizoenen 111 keer uit voor het eerste elftal van DVO’32. Ook Pieter van der Veen kan selectievoetbal niet langer combineren met zijn nieuwe opleiding en werk. Pieter kwam 147 keer uit voor het vlaggenschip. Ruben Verboon en Pieter van der Veen kwamen tegelijk met trainer Ben Hoogwerf binnen en werden kampioen van de 4e klasse, behaalden tweemaal de nacompetitie in de 3e klasse en werden Vlaardings Kampioen. Van beide jongens wordt hopelijk nog op gepaste wijze afscheid genomen.  


Met de andere selectiespelers zal in de komende periode nog gesprek met de trainers volgen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!