Sponsors

Jeugdspelers stromen door

21 april 2020 17:00

Hoofdtrainer Ben Hoogwerf zal komend seizoen enkele jeugdspelers overhevelen vanuit het succesvolle JO19 team. Heel trots zijn wij als vereniging dat we, alle credits voor trainer Amin, de volgende jongens hebben weten te begeleiden tot veelbelovende selectiespelers.

Keeper Yigit Ozyurek debuteerde vorig seizoen al op 16 jarige leeftijd in het eerste elftal na een vroege rode kaart van keeper Ruben Verboon. Mede door heldhaftig keeperswerk werd met 10 man gewonnen van vv Nieuwerkerk in de Voetbal Rijnmond Cup.

Middenvelder Mert Mese (begonnen in onze F-jeugd!) maakte ook vorig seizoen al zijn debuut tegen NOC Kralingen in de Voetbal Rijnmond Cup. In die 25 minuten liet hij toen al zien over veel voetballende capaciteiten te beschikken. Het was dan ook een logische stap in zijn ontwikkeling om het afgelopen seizoen iedere dinsdag met de selectie mee te trainen.

Wassim El Moussaoui, aanvallende middenvelder, debuteerde op 7 december dit seizoen in de gewonnen thuiswedstrijd tegen Vierpolders. Hij speelde een kwartier mee en hierin viel nog één doelpunt en daarmee de 3-1 eindstand op het bord.

Aanvaller Furkan Awchi  (ook begonnen in onze F-jeugd!) maakte tevens zijn debuut al tegen NOC Kralingen. Hierin scoorde hij direct al na 6 minuten het openingsdoelpunt. Als enige kan hij deze voorbereiding zeggen dat hij nog altijd één op één loopt.

Spits Yousri El Abdellaoui speelde al wel mee in een winterse oefenwedstrijd tegen VDL, maar moet nog wachten op zijn debuut in een officiële wedstrijd. De afgelopen seizoenen, maar ook in onze O23, was hij steevast de topscorer van het team en scoorde veelvuldig uit zijn goede vrije trap.

DVO’32 wenst deze jongens heel veel succes en plezier in de promotie naar onze selectie.