Accessoires - vv DVO'32

SponsorsAccessoires

Welkom bij de webshop van DVO'32
Hier vindt u alle clubkleding en accessoires van DVO'32. De bestellingen worden doorgestuurd naar onze leverancier, die vervolgens de bestellingen in orde maakt en naar het opgegeven adres verstuurd. Voor vragen en of opmerkingen over uw bestelling kunt u contact opnemen met webshop@dvo32.nl.

Let op:
  • Indien u initialen op uw product heeft besteld vermeld dan in het opmerkingen welke initialen er op welk product en welke maat gemaakt moeten worden.
  • Bij elke bestelling zal er eveneens €4,95 verzendkosten in rekening gebracht worden.
  • De levertijd is afhankelijk van de drukte van onze leverancier. Wij streven ernaar zo snel mogelijk uw bestelling te leveren.
  • Bestellingen boven de €39,95 worden gratis verzonden. Bij uw bestelling zult u de verzendkosten wel moeten voldoen om uw bestelling te kunnen voltooien. Indien uw bestelling hoger dan €39,95 zullen wij de verzendkosten terugstorten. Hierover nemen wij dan contact met u op.

Indien de bestelling een (grote) teambestelling betreft, neem dan contact op met webshop@dvo32.nl.

Aanvoerdersband

€ 7,00

De originele DVO'32 aanvoerdersband. Onze aanvoerders dragen deze aanvoerdersband tijdens de wedstrijden. Prijs is inclusief DVO'32 ledenkorting.

Fleece collar

€ 10,75

De Robey fleece collar is een nekwarmer en ideaal voor in de winter. Prijs is inclusief DVO'32 ledenkorting.

Handschoenen

€ 17,00

De Robey handschoenen zijn ideaal voor in de winter. De handschoenen zijn gemaakt van fleece en bevatten een grip patroon, om zo de bal grip op de bal te kunnen houden. Prijs is inclusief DVO'32 ledenkorting.

Slippers

€ 11,50

De Robey slippers hebben een voorgevormd voetbed. Prijs is inclusief DVO'32 ledenkorting.

Bidon

€ 4,25

De Robey bidon is geschikt voor alle koude dranken. Prijs is inclusief DVO'32 ledenkorting.

Sporttas Junior

€ 29,50

De Robey sporttas heeft diverse handige opbergvakken. Prijs is inclusief DVO'32 ledenkorting.

Sporttas Junior met initialen

€ 32,00

De Robey sporttas heeft diverse handige opbergvakken. Prijs is inclusief bedrukking met persoonlijke initialen en DVO'32 ledenkorting. Let op! Geef bij het afronden van je bestelling bij opmerkingen aan welk(e) product(en) en welke initialen bedrukt moeten worden.

Sporttas Senior

€ 31,50

De Robey sporttas heeft diverse handige opbergvakken. Prijs is inclusief DVO'32 ledenkorting.

Sporttas Senior met initialen

€ 34,00

De Robey sporttas heeft diverse handige opbergvakken. Inclusief bedrukking met persoonlijke initialen en DVO'32 ledenkorting. Let op! Geef bij het afronden van je bestelling bij opmerkingen aan welk(e) product(en) en welke initialen bedrukt moeten worden.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!