Wedstrijdkleding - vv DVO'32

SponsorsWedstrijdkleding

Welkom bij de webshop van DVO'32
Hier vindt u alle clubkleding en accessoires van DVO'32. De bestellingen worden doorgestuurd naar onze leverancier, die vervolgens de bestellingen in orde maakt en naar het opgegeven adres verstuurd. Voor vragen en of opmerkingen over uw bestelling kunt u contact opnemen met webshop@dvo32.nl.

Let op:
  • Indien u initialen op uw product heeft besteld vermeld dan in het opmerkingen welke initialen er op welk product en welke maat gemaakt moeten worden.
  • Bij elke bestelling zal er eveneens €4,95 verzendkosten in rekening gebracht worden.
  • De levertijd is afhankelijk van de drukte van onze leverancier. Wij streven ernaar zo snel mogelijk uw bestelling te leveren.
  • Bestellingen boven de €39,95 worden gratis verzonden. Bij uw bestelling zult u de verzendkosten wel moeten voldoen om uw bestelling te kunnen voltooien. Indien uw bestelling hoger dan €39,95 zullen wij de verzendkosten terugstorten. Hierover nemen wij dan contact met u op.

Indien de bestelling een (grote) teambestelling betreft, neem dan contact op met webshop@dvo32.nl.


Inloopshirt

€ 17,50

De originele DVO'32 inloopshirts. Onze leden dragen deze shirts tijdens de warming-up voor de wedstrijden. Prijs Inclusief DVO'32 logo en met DVO'32 ledenkorting.

Inloopshirt met initialen

€ 19,50

De originele DVO'32 inloopshirts. Onze leden dragen deze shirts tijdens de warming-up voor de wedstrijden. Prijs is inclusief DVO'32 logo, bedrukking met persoonlijke initialen en DVO'32 ledenkorting. Let op! Geef bij het afronden van je bestelling bij opmerkingen aan welk(e) product(en) en welke initialen bedrukt moeten worden.

Wedstrijdsokken spelers (zwart)

€ 10,75

De originele DVO'32 wedstrijdsokken (spelers). Onze leden dragen deze sokken tijdens de wedstrijden. Prijs met DVO'32 ledenkorting.

Wedstrijdsokken keeper (blauw)

€ 10,75

De originele DVO'32 keeperssokken. Onze keepers dragen deze sokken tijdens de wedstrijden. Prijs is met DVO'32 ledenkorting.

Presentatiepak Jack

€ 42,50

Het originele DVO'32 presentatiepak jack. Onze leden dragen dit jack voor en na de wedstrijden. Prijs is inclusief DVO'32 logo en met DVO'32 ledenkorting.

Presentatiepak Jack met initialen

€ 45,00

Het originele DVO'32 presentatiepak Jack. Onze leden dragen dit jack voor en na de wedstrijden. Prijs is inclusief DVO'32 logo, bedrukking met persoonlijke initialen en DVO'32 ledenkorting. Let op! Geef bij het afronden van je bestelling bij opmerkingen aan welk(e) product(en) en welke initialen bedrukt moeten worden.

Presentatiepak broek

€ 31,50

De originele DVO'32 presentatiepak broek. Onze leden dragen deze broek voor en na de wedstrijden. Prijs is inclusief DVO'32 ledenkorting.

Presentatiepak broek met initialen

€ 34,00

De originele DVO'32 presentatiepak broek. Onze leden dragen deze broek voor en na de wedstrijden. Prijs inclusief bedrukking met persoonlijke initialen en DVO'32 ledenkorting. Let op! Geef bij het afronden van je bestelling bij opmerkingen aan welk(e) product(en) en welke initialen bedrukt moeten worden.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!