Schittert jouw bedrijfslogo binnenkort in onze kantine? UITVERKOCHT - vv DVO'32

SponsorsSchittert jouw bedrijfslogo binnenkort in onze kantine? UITVERKOCHT

9 december 2022 9:00


Na enige vertraging wegens het moeten sluiten van de kantine door COVID-19, kunnen wij nu melden dat het sponsorbord voor bedrijven is afgeleverd en binnenkort in onze kantine hangt. Hiermee bieden wij bedrijven nieuwe sponsormogelijkheden.

Wat is het en hoe werkt het?

Per direct zal er een nieuw sponsorbord voor bedrijven worden geplaatst in onze kantine. Het bord heeft een totale afmeting van B:250xH:235 cm en is voorzien van verschillende vakjes. Bedrijven hebben hiermee de mogelijkheid hun logo op het bord te plaatsen en zo hun naamsbekendheid te vergroten. 

Door het aanbieden van vakjes in verschillende prijscategorieën willen wij elk bedrijf de kans bieden om deel te nemen aan dit nieuwe concept.

Mogelijkheden

Groot: B: 50xH:28 cm, € 150 per jaar

Middel: B: 34xH22,5 cm, € 100 per jaar

Klein: B: 25xH:15 cm, € 75 per jaar

Hierbij geldt dat alle prijzen exclusief productiekosten van de sticker zijn, circa € 20 inclusief BTW (de prijs is afhankelijk van de complexiteit van het logo, waaronder full color of een enkele kleur en de afmetingen ) 

De looptijd van uw bijdrage aan dit initiatief bepaald u zelf. U hebt de keuze om u nu te binden voor 1, 2 of 3 jaar*. Als u nu beslist krijgt u het restant van dit seizoen cadeau dus 1 jaar wordt 1,5 jaar enz.

Wilt u iets anders bespreken neem dan contact op met onze sponsorcommissie via: info@dvo32.nl.

Hoe komt jouw bedrijfslogo op het bord?

U kunt uw vakje NU reserveren door het invullen van het formulier op onze website. 

Klik hier voor het formulier om het vakje voor uw bedrijf te reserveren.

Na ontvangst van uw reservering ontvangt u verdere informatie over de afhandeling en de betaling. 

* Opzegging dient te gebeuren voor 1 mei van het lopende seizoen, indien geen opzegging is gedaan wordt het stilzwijgend verlengt voor de periode van één jaar.

Sponsorbord_kantine.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!