26 september 2020 11:45

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 26 september 2020 DVO 4 - LMO 2 5-0 (1-0)

Na de moeizame opening van de competitie met een late overwinning vorige week bij Steeds Hooger 2 (3-4) trof DVO 4 vandaag aan de eigen marathonweg het tweede elftal van LMO (Linker Maas Oever) uit Rotterdam-Zuid. Ook onze bezoekers waren goed aan de competitie begonnen met een ruime 3-0 zege op Barendrecht 6. Vandaag moest trainer Jacky Warmerdam het doen zonder de gebroeders Waringa. Joost Schonekamp was door privéredenen niet inzetbaar en Jesse Muis keek vanaf de zijlijn mee door een blessure.
DVO 4 had er circa 3 minuten voor nodig om het balletje in het net te krijgen. Pascal Møller stak Diego Remondo Gomez weg voor een één op één met de Rotterdamse doelman. Die was niet zelfzuchtig en probeerde Sjoerd Rijntalder te bereiken, die vervolgens terug legde op Simon Steenhoek om zo zijn eerste doelpunt voor DVO 4 te kunnen maken: 1-0. Een uitstekende start waar de vonken van af spatten. Echter grossierde DVO 4 in de rest van de eerste helft in het verprutsen van meermaals tweehonderd procent kansen die een willekeurige barkruk er waarschijnlijk wel had ingeschopt. De Vlaardingse achterhoede kwam in de eerste 45 minuten op geen enkel moment in de problemen, maar DVO 4 deed zichzelf te kort in de afwerkingfase.
Na de rust verloor DVO 4 in de beginfase van de tweede helft heel kortstondig het heersende balbezit. LMO liet het balletje ietsjes makkelijker rond gaan zonder daadwerkelijk veel gevaar te stichten. Hierna volgden er weer een handje vol kansen van DVO die wederom klinisch om zeep werden geholpen. Totdat een 39-jarige Palestijn besloot om in een periode van 4 minuten (71e, 73e en 75 minuut) voor een officiële hattrick aan te tekenen en op deze manier persoonlijk de overwinning in heilige haven sleepte voor DVO. Hé hé, eindelijk. Als slotakkoord pikte ook Pascal Møller zijn wekelijkse doelpuntje mee voor een 5-0 eindstand. Deze uitslag schoot bij enkele gefrustreerde spelers van onze tegenstander in een verkeerd keelgat waardoor er na afloop nog wat onvriendelijkheden ontstonden. Het mag verder geen naam hebben.
Wel mogen er vraagtekens worden neergezet bij het feit dat er door DVO 4 vanmiddag geen dubbele cijfers werd gehaald op het scorebord. Over het vertoonde veldspel valt er verder weinig kritiek te leveren. Volgende week trekt de zwart witte karavaan naar Rotterdam-Zuid voor een ontmoeting met R.V.V. COAL.

'3 Simon Steenhoek 1-0 ⚽️
'71 Ashraf El Fallaha 2-0 ⚽️
'73 Ashraf El Fallaha 3-0 ⚽️
'75 Ashraf El Fallaha 4-0 ⚽️
'86 Pascal Møller 5-0 ⚽️

DVO 4: Anonieme doelman, Dylan Bakker, Lars Klement, Stefan Dijkxhoorn, Bas Borsboom (Nick Dam), Diego Remondo Gomez (C), Simon Steenhoek (Steven Furtado), Ruud Durinck, Sjoerd Rijntalder (Yoeri Olivier), Bob de Groot (Ashraf El Fallaha), Pascal Møller.