De verbeelding tot de realiteit toeslaat - vv DVO'32

SponsorsDe verbeelding tot de realiteit toeslaat

DVO'32 3

0 - 5

VFC 2

Competitie

4e klasse 15

Datum

30 november 2019 11:45

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 30 november 2019 DVO 3 - VFC 2 0-5 (0-2)
Een hoop jongens hadden deze dag vooraf waarschijnlijk heel anders voorgesteld. Ons weerzien met de "Kwekkers" liep sportief uit op een regelrechte fiasco. VFC 2 thuis, een directe concurrent op de ranglijst en de vereniging waar de meeste jongens binnen onze ploeg hun eerste stappen namen als voetballer aan de Sportlaan, bleek een tegenstander van een heel ander kaliber te zijn in onze competitie. Echter moeten we ook onze dieptepunten in de ogen durven aan te kijken.

Alle inspanningen gedurende de 90 minuten mochten helaas niet baten. De cijfers doen spreekwoordelijk haar werk. VFC, een fitte jonge ploeg, gaf DVO 3 een goed lesje in effectiviteit en stapte uiteindelijk met een 0-5 eindstand van het veld af waar we verder geen woorden meer over vellen. Ikzelf schat ze kwalitatief hoger in dan die gasten uit de Broekpolder.

Geen schande, we weten wie we zijn: een enthousiaste vriendenploeg die prestatief probeert mee te doen, maar helaas zullen we als een goede nummer 3 momenteel het onderspit moeten delven tegenover ploegen als Victoria'04 3 en VFC 2.

We wisten vooraf wat ons te wachten stond in de vierde klasse, maar voorlopig geldt de ijskoude wachtkamer richting de bovenkant. Er resten ons in 2019 nog de laatste competitiewedstrijd thuis tegen PPSC en op 14 december de bekerwedstrijd tegen 's Gravenzande. 

Wellicht is de bekercampagne ons beter gezind.
Socreverloop: 5x Kwik, Kwek & Kwak

Opstelling DVO 3: Niels van Brandwijk, Lars Klement (Nick Dam), Thijs Waringa (C), Bas Waringa (Jacky Warmerdam), Bas Borsboom (Joost Schonekamp), Jesse Muis, Diego Remondo Gomez, Anne Boersma, Dylan Bakker (Yoeri Olivier) Pascal Møller, Sjoerd Rijntalder
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!