15 december 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 15 December aanvang 14.30 uur  Zwarte Pijl – DVO’32 2-2 (0-2
Op deze laatste zaterdag voor de winterstop moesten de mannen van oefenmeester Ben Hoogwerf aantreden op sportpark de Venhoeve voor de confrontatie met Zwarte Pijl. Welnu de Vlaardingers speelde een puike 1e helft, kwamen daarin ook op een comfortabele 0-2 voorsprong door Gert Jan van der Veen en Floris Keizerwaard en waren de thuisploeg met goed voetbal de baas. Hoe anders echter na de rust toen Zwarte Pijl alles in de strijd gooide. DVO liet zich de kaas van het brood eten, keeper Ruben Verboon voorkwam met een katachtige reactie de 1-2 maar het was uitstel van executietoen  de nr 17 door een woud van spelers het leder vanaf de achterlijn nog voor wist te krijgen was daar een Rotterdammer die vrij kon uithalen en wat een ieder wilde voorkomen gebeurde dus toch. De aansluittingstreffer binnen het kwartier.De bezoekers raakten het spoor bijster en Zwarte Pijl rook bloed en ging met frisse moed in de aanval. Het onvermijdelijke gebeurde dan ook, de thuisploeg kreeg een vrije trap vanaf links en de knikker genomen door oudgediende Charble Triebel zeilde achterin de 16 via de binnenkant paal binnen 2-2. DVO mocht van geluk spreken dat Ruben Verboon daarna 1 op 1 een aanvaller van de 3-2 afhield anders was de schade nog erger geweest. DVO herstelde zich in de slotfase en zocht weer naar de winst maar dat wilde niet meer lukken. Terecht eindigde deze wedstrijd na 2 verschillende helften in een gelijkspel. Vaak krijgt DVO’32 de complimenten voor het voetbal wat men kan spelen, echter even zoveel keer geeft de ploeg in grote fase’s niet thuis en in een strijd om de prijzen kan dat niet. De achterstand op de 1e twee is dan ook gestaag opgelopen en het zal dan ook een heidens karwei worden na de winterstop om aan te haken echter in voetbal is niets onmogelijk.Het eten na afloop in de kantine van Zwarte Pijl smaakte ondanks het puntverlies voortreffelijk. Dus voor nu voor een ieder die DVO’32 een warm hart toedraagt fijne kerst en een goed uiteinde en tot in het nieuwe jaar.

Opstelling DVO’32: Ruben Verboon, Mark Verkade, Pieter van der Veen, Atakan Karacoskun, Nick Rutten, Diego Remondo Gomez (56e Jelle Blankenstein), Walter Zomervrucht (c.), Robin den Breems, Floris Keizerwaard, Gert Jan van der Veen, Tim Kievit.