DVO’32 moeizaam maar toch ruim langs Schoonhoven 5-2

8 december 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 8 December 2018  aanvang 14.30 uur   DVO’32 – vv.Schoonhoven 5-2 (1-1)
Op deze regenachtige zaterdag heeft DVO’32 moeizaam maar uiteindelijk toch ruim gewonnen van Schoonhoven met 5-2Waar het er midden 2e helft nog niet naar uitzag want men stond met 1-2 achter maar op karakter draaide de ploeg van oefenmeester Ben Hoogwerf de boel om in een ruime zege. DVO speelde met wind tegen een matige 1e helft waarin er maar weinig lukte, het werd dan ook bij een uitval 0-1 toen op links een bezoeker vogelvrij kon aanleggen en raak schoot. Van goed voetbal was met de straffe wind geen sprake, DVO kwam niet aan goed combineren toe mede door de tegenstander die goed in de organisatie stond en weinig weggaf. Toch viel de gelijkmaker toen de Schoonhovense keeper een schot van Robin den Breems van de borst liet stuiteren, Nico Huijer was er als de kippen bij om de rebound binnen te schieten 1-1 en op naar de thee. Na de rust een koude douche toen een vrije trap van flinke afstand in de verre hoek verdween en de bezoekers weer op voorsprong stonden 1-2. Ook keeper Martijn Leerdam moest nog handelend optreden om de gasten van de 1-3 af te houden. De thuisploeg ja d dus nog wat te doen vandaag maar rechtte de rug en nam vanaf toen het initiatief, Gert Jan van der Veen kogelde ook uit een free kick de gelijkmaker tegen het net en Nico Huijer maakte op wilskracht de 3-2DVO speelde een gewonnen wedstrijd en Tim Kievit vijzelde zijn productie nog maar eens op door 2 puntgave treffers, DVO haakt dus aan en blijft bovenin meedraaien, op gepaste afstand ( 5 punten ) van lijstaanvoerder sv.Charlois en 2 achter op VVOR. Volgende week op de Venhoeve de uitwedstrijd bij Zwarte Pijl gaat de competitie verder met de laatste speelronde voor de winterstopdus gegroet en tot volgende week.

Opstelling DVO’32: Martijn Leerdam, Mark Verkade (63eDiego Remondo Gomez), Atakan Karacoskun, Thomas de Man, Nick Rutten, Robin den Breems, Floris Keizerwaard,  Gert Jan van der Veen (c.) Nico Huijer, Mark Zomervrucht(78e Walter Zomervrucht), Tim Kievit.

Foto’s van deze wedstrijd gemaakt door Ruben Zegers:

Pupil van de week Dyran Kammah heeft na de wedstrijd zijn DVO'32 vaantje, de bal en de oorkonde in ontvangst mogen nemen uit handen van hoofdtrainer Ben Hoogwerf en doelpuntenmaker Nico Huijer.