DVO’32 1 in bizar duel genoeg aan 1-1 voor de volgende bekerronde

30 augustus 2016 20:00

Accommodatie

Onbekend

Dinsdag 30 Augustus 2016 aanvang 20.00 uur sv.Loosduinen 1 - DVO’32 1 1-1 (1-0)

DVO’32 heeft in Loosduinen tegen de plaatselijke sv een zeer verdienstelijk 1-1 gelijkspel weggehaald en is zodoende poulewinnaar geworden. In een wedstrijd die bol stond van de vreemde momenten hield de ploeg van coach Ben Hoogwerf na een mindere 1e helft waarin Loosduinen terecht met 1-0 voorstond de tegenstander knap op 1-1. De scheidsrechter keurde in de 1e helft 2 zuivere doelpunten van Loosduinen af om vervolgens een bal die duidelijk de doellijn niet gepasseerd was wel tot goal te promoveren. Ook werd er een afkoelingsperiode ingelast toen na een opstootje aan de zijlijn iedereen met elkander op de vuist dreigde te gaan.
Na de thee een beter DVO die liet zien beter te kunnen voetballen dan in het 1e bedrijf, men combineerde beter en zuiverder en legde Loosduinen hun wil op. En in de 63e minuut werd er een overtreding op Walter Zomervrucht niet bestraft die vervolgens uit nijd zelf een tegenstander vasthield maar ook daar floot de onpartijdige niet voor waarna Mark Zomervrucht Gert Jan vd Veen bediende die de verlossende treffer binnen schoot.In het vervolg begon Loosduinen te pompen en moest keeper Martijn Leerdam nog een paar uitstekende reddingen laten zien om de 3e klasser van succes af te houden.Maar dit lukte en DVO plaatste zich dus sinds vele jaren - wellicht 32 - voor de volgende bekerronde.

Voor het weekend en het competitie begin heeft de Vlaardingse ploeg dus vertrouwen getankt. Whe shall see aanstaande zaterdag aan de Marathonweg PPSC om 14.30.

Opstelling DVO’32: Martijn Leerdam, Sjoerd Zwaneveld ( 60e Herve Makuka ), Tim kolsteren, Pieter vd Veen, Mark Verkade, Niko v Meijeren ( 45e Walter Zomervrucht ), Jesse Muis, Ruud Durinck, Mark Zomervrucht, Gert Jan vd Veen, Tim Kievit ( 87e Pascal Moller).