DVO’32 uit de beker na 2-1 nederlaag tegen SVV

29 november 2016 20:00

Accommodatie

Onbekend

Dinsdag 29 November aanvang 20.00 uur 3e ronde beker SVV - DVO’32 2-1 (1-0)

DVO is er niet in geslaagd om te overwinteren in de districtbeker . Op sportpark harga alwaar het hoofdveld onbespeelbaar bleek met de invallende vorst zodat de wedstrijd moest worden verplaatst naar het kunstgras was de zondagtak van de Schiedamse oud profclub een te grote hindernis voor de ploeg van trainer coach Ben Hoogwerf.SVV zegevierde uiteindelijk met 2-1 en dus is het bekeravontuur voor DVO’32 ten einde. In een wedstrijd waarin de 1e 25 minuten SVV de overhand had leunde DVO in de verdediging om met snelle uitvallen toe te slaan. SVV bleek over een goed voetballende ploeg te beschikken die het leder vlotjes van de een naar de ander combineerde. Echter voor de Vlaardingse equipe was er nog niet zoveel aan de hand zolang dit maar van de goal vandaan bleef. Maar na een kleine 20 minuten leide gestuntel in de verdediging en onvoldoende wegwerken van de bal de 1-0 voor SVV in.Verdiend ,en dus moest DVO gaan komen. De ploeg deed dat ook en kreeg plomp voor de rust nog 2 grote kansen om de gelijkmaker binnen te werken,eerst kwam Diego Remondo Gomez een teenlengte tekort na een snelle uitval en goede voorzet van Tim Kievit en vervolgens diezelfde Tim Kievit wiens schuiver ternauwernood door de Schiedamse keeper kon worden gekeerd. 1-0 bij de rust en op naar de hete thee.Nadat het 2e bedrijf net begonnen was lag de Vlaardingse gelijkmaker al in de rood groene goal want de vijandelijke keeper was zo vriendelijk om het leder pardoes in de voeten te schuiven van Diego Remondo Gomez die de 1-1 dankbaar aannam.SVV gaf gas en 3e keeper dit seizoen Rutger Rath ( hij verving de geblesseerde Martijn Leerdam ) redde vervolgens prachtig op een afstandspegel van de Schiedamse spits.In het vervolg was de wedstrijd wat meer in balans, beide ploegen zochten de winst. Die viel een kwartier voor tijd toen een hoge voorzet bij de 2e paal kon worden binnen gekopt door SVV, DVO kreeg nog de kans op de gelijkmaker middels een indirecte vrije trap binnen het strafschopgebied na een terugspeelbal die de keeper opraapte maar dat lukte helaas niet doordat de knikker in de muur belande. En zo is dus het bekeravontuur ten einde voor de ploeg van de marathonweg maar mag men trots zijn op de geleverde prestaties die de ploeg langs drie 3e klassers ( HBSS, Loosduinen, en sv.Charlois ) leidde. Volgend seizoen nieuwe kansen en nu de competitie met Zaterdag aanstaande het haagse Wanica Star uit om 14.30 uur om 3 punten aan het totaal toe te voegen. Positief is ook dat de ziekenboeg nu langzaam lijkt leeg te lopen, lopende de week sluiten waarschijnlijk aanvallers Mark Zomervrucht en Gert Jan van der Veen weer aan bij de groep, maakte middenvelder Ruud Durinck zijn rentree en is er voor keeper Martijn Leerdam ook goede hoop op Zaterdag dus! Voor nu gegroet en tot Zaterdag.

Opstelling DVO’32: Rutger Rath, Mark Verkade ( 83e Roel Schonekamp ), Tim Kolsteren, Roan Durinck( 43e Ruud Durinck ), Sjoerd Zwaneveld, Niko v Meijeren, Jesse Muis ,Walter Zomervrucht, Diego Remondo Gomez, Mitchel vd Windt (61e Herve Makuka ), Tim Kievit.