D.V.O.’32 - M.V.V.’27 0-1 (0-0) - vv DVO'32

SponsorsD.V.O.’32 - M.V.V.’27 0-1 (0-0)

DVO'32 1

0 - 1

MVV '27 1

Competitie

3e klasse D

Datum

11 november 2023 14:30

Scheidsrechter

W. van der Geest

Accommodatie

Sportpark DVO '32
Marathonweg 75
3132LA
VLAARDINGEN
tel. 010-4351062

Na de enorme regenval van de afgelopen week rekende bijna géén enkele supporter nog op een gemoedelijke zaterdagmiddag langs de lijn. En als de thuiswedstrijd tegen M.V.V.’27 al doorgang zou vinden, dan hoogstwaarschijnlijk op het 3e veld (kunstgras). Des te groter de verbazing dat het hoofdveld halverwege de zaterdagmiddag speelklaar was. Mede door de toestroom uit Maasland werd het gezellig druk aan de Marathonweg. Een waterig zonnetje deed de rest! Laat de bal maar rollen...

Het werd weer een duel van pompen of verzuipen voor de thuisclub. En dan niet om de wateroverlast op te vangen, maar vooral bedoeld als beeldspraak om in 3D het hoofd boven water te houden. Met M.V.V.’27 troffen de gastheren namelijk een club in bloedvorm. Met de volle winst uit de laatste 3 competitiewedstrijden - met H.V.C.10, Victoria’04 en Rhoon niet de minsten - zat de formatie van trainer Hakan Copur in de bekende flow. D.V.O.’32 kende zelf ook een ongeslagen reeks van twee, maar deze serie werd hinderlijk onderbroken door een afgelasting bij Vierpolders. Het was dus de vraag in hoeverre het elftal van Benjamin van der Zwan wederom de juiste formule wist te vinden om zich te meten aan een sterker geachte tegenstander.

Het werd een wedstrijd met weinig doelkansen en veel strijd rond de middellijn. Wederom presenteerde D.V.O.32 zich als een hecht en sterk collectief. Vooral defensief stond het als een huis. Een enkele keer wist M.V.V.’27 zich door de Vlaardingse muur heen te worstelen, maar stuitte dan op de solide keepende Natoe. Helaas wisten de gastheren hier aanvallend weinig tegenover te zetten. Waar de supporters te spreken waren over de verdedigende onverzettelijkheid, minder te spreken waren zij over de offensieve dadendrang. Die was er niet of nauwelijks! En dat gebrek aan stootkracht brak ons op de valreep op. Waar de confrontatie met een 0-0 leek te eindigen, resulteerde een slippertje 5 minuten voor tijd in een onfortuinlijke 0-1 eindstand. Met een punt in het verschiet was dit een bittere pil om te slikken.

 

Ronald van Meijeren

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!