24 januari 2017 20:00

Accommodatie

Onbekend

Dinsdag 24 januari 2017 aanvang 20.00 SV GOUDA 1 - DVO'32 1 (2-2)

In en tegen Gouda heeft de ploeg van trainer coach Ben Hoogwerf de laatste oefenwedstrijd voor de 2e competitie helft met 0-3 gewonnen.

In een wedstrijd die op een mistig kunstgrasveld werd afgewerkt waren de Vlaardingers de beste ploeg,echter de Gouwenaren kwamen er bij tijd en wijle gevaarlijk uit. Het duurde een half uur voordat Mark Zomervrucht uit een corner van Ruud Durinck de 0-1 aantekende. Vlak voor de thee wist Mitchel vd Windt de 0-2 te maken en vlak na de rust was het na goed doorgaan van Pascal Moller een own goal voor de 0-3. DVO controleerde  en kwam verder niet echt in de problemen. Keeper Martijn Leerdam deed het werk wat hij kreeg zonder noemenswaardige problemen. En zo lijkt DVO klaar voor de confrontatie met PPSC van Zaterdag.