3138HE
VLAARDINGEN
tel. 010-4750077

Zaterdag 29 Oktober 2022  Deltasport-DVO’32 1-3 (1-2)

Vandaag op deze mooie herfstdag in Oktober stond er weer een Vlaardingse derby op het programma. DVO’32 moest op bezoek in de Broekpolder bij Deltasport. Welnu na een wedstrijd die 90 minuten lang gedomineerd werd door de gasten was de zege dus verdiend te noemen. Al na 8 minuten scoorde DVO de 0-1, een voorzet van Wesley de Heij werd doorgekopt door Nico Huijer en daarna bekwaam afgewerkt door Robin den Breems. DVO’32 controleerde de wedstrijd maar liet na de 0-2 te maken. Zodoende bleef Deltasport in leven en zoals dan zo vaak gebeurt, volledig uit het niets was daar ineens de 1-1, Delta’s nummer 11 soleerde er lustig op los zonder aangepakt te worden, legde af en DVO’s keeper Ian Slagboom was kansloos op de gelijkmaker. De gasten schrokken wakker en nog voor de rust repareerde de equipe van oefenmeester Raymond de Romph de schade. Robin den Breems kopte op een vrije trap van Wesley de Heij de 1-2 ruststand tegen het net, Nico Huijer kreeg nog een goede kans de score een nog beter aanzien te geven maar zijn schot vloog over het doel van Deltasport. In het 2e bedrijf wilde Deltasport wel maar er lukte de thuisploeg niet zoveel, Nico Huijer kon door alleen op de vijandelijke goal en scoorde de beslissende 1-3. Wedstrijd gespeeld. DVO’32 heeft dus na 5 competitiewedstrijden nog steeds de maximale score en staat fier bovenaan in de 3e klasse D. Volgende week is Rozenburg de volgende tegenstander aan de marathonweg dus voor nu gegroet en tot volgende week.

Scheidsrechter was Marcel Smit
Scoreverloop: 8e 0-1 Robin den Breems, 24e 1-1 Deltasport, 30e1-2 Robin den Breems, 56e 1-3 Nico Huijer.

Opstelling DVO’32: Ian Slagboom, Yamal Ernst ,MarlonAlmeida (82e Ailson Mendes), Niko van Meijeren, Nick Rutten, Cliff Santos Monteiro, Wesley de Heij (c.)(82e Rahinede Windt) , Robin den Breems (71e Rick van Haren), Arij van Bree, Floris Keizerwaard, Nico Huijer (65e Wilson Iyawe).