SponsorsSelectie heeft eerste twee versterkingen voor het seizoen 2022/2023 binnen

11 april 2022 17:00


Voor komend seizoen zijn wij blij te kunnen melden dat de 31-jarige Chris Rojer en de 27-jarige Cliff Santos Monteiro de selectie van DVO'32 komen versterken.

Chris Rojer
Chris is een 31-jarige linksbuiten die ook in de spits goed uit de voeten kan. Na een goed gesprek met de staf en technisch coördinator van DVO'32 heeft Chris besloten de overstap naar onze selectie te maken. Op dit moment is Chris actief bij LMO, hier zit/zat hij echter een beetje op een dood spoor, hij ziet DVO'32 dan ook als een nieuwe uitdaging die hij met beide aangrijpt. In het verleden is Chris naast LMO actief geweest voor Alexandria'66, BVCB, Oudemaas en Oud-Beijerland.

"DVO'32 draait de laatste jaren altijd bovenin mee, dit verwacht ook voor komend seizoen. Ik heb zin om te gaan beginnen en verwacht en hoop op veel speelminuten. Ik wil het plezier weer terug vinden en denk dat dat bij DVO'32 gaat lukken".

Cliff Santos Monteiro
Cliff is een 27-jarige verdedigende middenvelder en kan daarnaast in de gehele laatste linie uit de voeten. Zijn voorkeur gaat echter uit naar het middenveld. Cliff heeft in het verleden samengewerkt met onze nieuwe hoofdtrainer Raymond de Romph. Na eerder te zijn uitgekomen voor Excelsior Rotterdam (jeugd), DHC Delft, Sparta Amateurs, Spartaan'20, Slikkeveer, VFC, Leonidas en Rotterdam United is het nu dus de beurt aan DVO'32. 

" In het verleden met Leonidas regelmatig tegen DVO'32 gespeeld, de ambities die de club heeft spreken mij erg aan, zij spelen altijd voor het kampioenschap en promotie. De club wil groeien en ik kijk ernaar uit daar onderdeel van te zijn. Ik ben gemotiveerd en gedreven om mezelf weer te laten zien en te knallen met de club en het team. Als extra motivatie vind ik het leuk weer met twee vrienden samen te gaan spelen". 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!