Vacature Grensrechter 1e elftal (seizoen 2022/2023) - vv DVO'32

SponsorsVacature Grensrechter 1e elftal (seizoen 2022/2023)

20 maart 2022 14:45


Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je wat betekenen voor onze club en nauw betrokken zijn bij de prestaties van het eerste elftal?

DVO'32 is voor het eerste elftal (nu actief in de 3e klasse zaterdag) op zoek naar een gemotiveerde grensrechter, een teamplayer met passie voor voetbal.

Profiel:
Als grensrechter vervul je een belangrijke, bepalende rol langs de lijn. Er wordt van jou verwacht dat je op een goede manier samenwerkt met de scheidsrechter. Tevens heb je een representatieve houding en professionele uitstraling. Je bent minimaal 18 jaar. Je hebt goede kennis van de voetbal spelregels en een redelijke conditie. Het scherp vlaggen is een pré.

Interesse?
Lijkt het je leuk onderdeel uit te maken van onze selectie, om te vlaggen bij  een mooie, gezellige vereniging en naar afwisselende tegenstanders te gaan op diverse locaties in de regio? Mail dan snel jouw sollicitatie naar Technisch Coördinator Selectie via tcselectie@dvo32.nl o.v.v. grensrechter 1e elftal of neem telefonisch contact op 06-41717536. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!