SponsorsNieuwjaarsspeech

4 januari 2021 9:00


De nieuwjaarsspeech van onze voorzitter Kees Zegers

Leden, vrijwilligers, sponsors en overige sportvrienden van onze geliefde vereniging.

Dit jaar is het helaas vanwege de geldende maatregelen niet mogelijk om een fysieke nieuwjaarsreceptie in onze kantine te houden. Hoewel er niets mooiers is dan elkaar het allerbeste toewensen in een volle kantine wil ik als voorzitter namens het gehele bestuur graag het woord richten tot jullie, daarom dit jaar een schriftelijk woord tot een ieder. 

Sinds maart 2020 ziet de wereld er helaas heel anders uit, een tijd van onzekerheid voor een ieder en dus ook voor onze vereniging. Het COVID-19 virus beheerst al geruime tijd onze levens. Hoewel we qua voetbalactiviteiten de nodige beperkingen hebben gehad en helaas nu weer hebben is er dankzij creativiteit en vindingrijk wel verder gebouwd aan onze vereniging.

Zonder iets of iemand te kort te willen doen, wil ik graag enkele punten eruit lichten.

  • Het opzetten van onze eigen DVO’32 Merchandise lijn;
  • Het van een frisse lik verf voorzien van onze kantine, kantine stoelen en de oude toiletgroep;
  • De aanvang van de verbouwing van onze keuken met onder andere een koelcel en verlengt aanrechtblad.
  • Het nieuwe interieur op ons terras vanuit het Rad van Fortuin.
  • De DVO’32 oliebollen en appelbeignets
  • Het trouw blijven van onze vaste groep sponsoren.

Het was een sobere kerst en oud en nieuwviering in besloten kring, dit staat in enorm contrast tot wat we normaliter gewend zijn rondom de feestdagen.

Voorlopig zijn wedstrijden voor alle leeftijdscategorieën niet aan de orde en zijn er nog geen goede vooruitzichten voor een herstart van de competities op korte termijn. Op dit moment traint de jeugd en geldt voor de volwassen alleen trainen in kleine groepen. (Op dit moment geldt echter tot 19 januari 2021 in ieder geval geen teamsporten voor volwassen).

Het niet hebben van wedstrijden en het sluiten van de kantine heeft voor onze vereniging grote gevolgen, we missen de inkomsten uit de bar. De steun die van de overheid en de KNVB komt is niet toereikend en de algemene kosten gaan gewoon door. Hierboven heb ik reeds een aantal initiatieven genoemd welke wat extra inkomsten generen voor onze clubkas. Deze initiatieven zijn voornamelijk opgezet vanuit onze damesafdeling, wij als bestuur zijn hier dan ook enorm trots op. Daarbij willen we ook alle deelnemers onwijs bedanken voor hun deelname aan één of meerdere acties om zo de club een financieel steuntje in de rug te bieden.

Helaas zijn er ook nog leden die op dit moment hun contributie niet hebben voldaan. Hierbij merken zij al dan niet terecht op dat ze ook niet spelen en hoe er wordt omgegaan met compensatie. Op dit moment kunnen er geen concrete toezeggingen hiervoor worden gedaan. Wel wil ik een ieder dringend verzoeken om te voldoen aan de betalingsverplichting die je als lid van DVO’32 hebt. De contributiegelden zijn hard nodig om te kunnen blijven voldoen aan de doorlopende vaste lasten van onze club.

Overleg met ons over de mogelijkheden die er zijn om binnen de geldende maatregelen toch te trainen bij DVO’32. Hoewel we ons beseffen dat het anders is dan normaal zijn er echt mogelijkheden en wij willen jullie dan ook vragen die te benutten waar dit kan en naar behoefte.

Ondanks dat we geen idee hebben hoe het vervolg van het seizoen 2020 - 2021 eruit komt te zien hebben wij als bestuur het volste vertrouwen erin dat we hier samen doorheen komen.

Wij wensen een ieder een gezond, gelukkig en voorspoedig 2021 toe waarbij we elkaar hopelijk weer snel aan de Marathonweg kunnen begroeten.


Kees Zegers voorzitter DVO’32

Namens het bestuur van vv DVO’32

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!